Consultanta gratuita in fonduri europene pentru oamenii de afaceri, Galati

BTL Design, agentie de publicitate organizatoare de evenimente B2B, aduce la Galati pe 21 iunie 2007, specialisi in accesarea fondurilor europene.

In cadrul conferintelor pe care le va organiza agentia, din seria EUSol, Solutii europene pentru afaceri, vor participa consultanti care au luat parte la elaborarea unor dosare de accesare a fondurilor. Acesti consultanti vor fi la dispozitia firmelor prezente in sala pentru a le consilia gratuit si a raspunde la intrebarile specifice pentru fiecare dintre ele. In afara de acestia, conferintele vor oferi oamenilor de afaceri, solutii de reducere a costurilor, de infrastructura pentru business, precum si financiare (bancare si non-bancare). O paleta intreaga de solutii vor fi oferite auditoriului in cele cateva ore de discutii care se vor desfasura in mod interactiv.

La aceste discutii vor participa reprezentanti ai unor banci importante din Romania, (BCR, Credit Europe Bank).
Conferinta, care se va desfasura incepand cu ora 9 la sala de conferinte a Gradinii Botanice, este organizata in colaborare cu Camera de Comert si Industrie, si Centrul pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania.

Accesul firmelor in sala este gratuit.

Partenerii conferintei EUSol Galati sunt: Finantare.ro, UPC Business Services, CG-GC SA, Coface Romania, BCR, Flash Image Media, BTL Promotion, iar parteneri media sunt Money Express, Business Standard, Bilant, Viata libera, Smartfinancial, Smartbank.

Conferinta face parte din programul EUSol, o platforma solida de comunicare a informatiilor si de partaj al ideilor.
Programul EUSol parcurge in acest an opt judete din Romania: Bihor, Cluj, Bacau, Galati, Maramures, Bistrita, Timis si Arad.
EUSol se adreseaza companiilor active care sunt interesate de dezvoltarea si consolidarea cotei de piata si a activitatii lor.

Nevoile oricarei companii au crescut dupa integrare, generate intre altele de impunerea unor standarde si reglementari obligatorii in domeniul calitatii, mediului, concurentei etc. Managerii incearca sa gaseasca solutii la aceste nevoi speciale. Acest aspect a fost detectat de multe companii furnizoare de servicii si produse, care au lansat noi linii de business special pentru a acoperi aceste nevoi. Aceste companii vor participa in cadrul evenimentului pentru a promova produsele si pentru a intelege din aceasta intalnire directa nevoile si asteptarile reale ale pietei.

In acelati timp, odata cu deschiderea granitelor, companiile trebuie sa faca fata unor noi jucatori pe piata, obisnuiti cu regulile jocului in Uniunea Europeana, care si-au modelat activitatea in functie de ele. Pentru a rezista concurentei cu acesti noi jucatori, si mai mult, pentru a putea penetra alte piete traditionale europene, este obligatorie adoptarea unor solutii care pot facilita aceste lucruri.

Programul de evenimente EUSol, de solutii europene, va avea in vedere nevoi care au ca scop adaptarea la noul mediu de afaceri european.

Programul “EUSol – Solutii europene pentru afaceri” reprezinta o a doua serie de conferinte la nivel national marca BTL Design, in paralel cu un program national de conferinte pentru IMM-uri, initiat de BTL Design in 2006, care a parcurs 10 judete ale Romaniei in decursul anului trecut, si prevede 12 etape in acest an.

Urmatoarele conferinte “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor” vor avea loc in luna septembrie 2007, la Ramnicu Valcea si Sibiu. In patru ani, agentia de publicitate BTL Design va parcurge toate judetele Romaniei cu acest program in care IMM-urile pot afla tot ceea ce le poate servi pentru a-si dezvolta afacerea si a face cu succes fata integrarii.

Sursa: BTL Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.