Raiffeisen Leasing va finanta Continental Hotels

Raiffeisen Leasing a semnat, cu grupul romanesc Continental Hotels, doua contracte de finantare in valoare totala de 18,4 milioane euro pe o perioada de 15 ani pentru doua hoteluri.

“Ibis Parlament” din Bucuresti este primul proiect finantat. Valoare finantata este de de 10 milioane euro. Al doilea proiect, “Continental” Arad, va beneficia de 8,4 milioane euro.

Finantare este de tip sale-and-lease-back oferind clientului o anumita relaxare financiara, in sensul ca poate utiliza fondurile astfel atrase pentru investitii pe termen lung sau pentru capital de lucru, avand pe toata perioada de leasing drepturile de utilizare ale imobilului respectiv.

“IBIS Parlament” este unul dintre cele trei hoteluri Ibis din Romania si se afla in zona centrala a Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului. Este cotat la categoria de trei stele si pune la dispozitia clientilor 161 de camere.

Lantul de hoteluri “Continental” numara 13 hoteluri in toata tara. “Continental” Arad, clasificat la patru stele, cu un numar de 160 de camere, se afla situat in centrul municipiului Arad si are un impact pozitiv asupra dezvoltarii economiei si turismului din zona.

Raiffeisen Leasing are in derulare negocieri pentru finantarea de cladiri pentru birouri si spatii industriale.

Compania a incheiat, in primele cinci luni ale anului curent, aproape 2.500 de contracte, in valoare toala de 114 milioane euro. Segmentul de vehicule detine, in continuare, ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 81%, cu o valoare totala de 92 milioane euro.

Sursa: Dailybusiness.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.