O noua editie SolePAD Ploiesti

Joi, 5 iulie 2007, incepand cu ora 09:30, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Prahova si Dambovita sunt invitati in Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti, pentru a lua parte la cea de-a 21-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizat de Agora Media, SolePAD se intoarce din nou la Ploiesti.

Programul SolePAD Ploiesti va incerca sa raspunda asteptarilor mediului de afaceri local, imbinand prezentarile dedicate solutiilor IT&C de eficientizare a afacerilor cu informatii relevante privind accesarea fondurilor nerambursabile. In deschidere vor lua cuvantul Corneliu Popescu, Prefectul Judetului Prahova, Emil Calota, Primarul Municipiului Ploiesti, Florin Serghei Anghel, Presedintele Consiliului Judetean Prahova si Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert Prahova.

Sesiunea de prezentari va incepe cu “Solutiile de comunicare eficienta pentru afaceri”, dezvoltate de Orange Romania pentru oamenii de afaceri aflati in miscare. in continuare, Marian Hanganu, Director Executiv la Chara Software va vorbi despre “Cresterea competitivitatii companiei cu Syntesio ERP”, iar Doru Ilasi, Director Executiv al companiei Aplix, va incerca sa vina in sprijinul mediului de afaceri local cu solutiile specifice dezvoltate de firma pe care o reprezinta. Punctul comun al celor trei prezentari – eficienta, cresterea competitivitatii si reducerea costurilor pentru companiile din Romania.

Partea a doua a evenimentului va demara cu prezentarea “S&T – furnizor si partener pentru succesul clientilor sai”, sustinuta de Ruxandra Zamfir, Account Manager in cadrul S&T Romania. Camelia Vasile, Director Executiv Adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Prahova, va sublinia “Schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in U.E.”, in timp ce Mihaela Aplostol, Consilier Asistent in cadrul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale, va vorbi despre “Fondurile structurale in domeniul IT&C”.

Conferinta se va incheia cu interventia lui Marius Netedu, Consilier la Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Brasov.

SolePAD Ploiesti este promovat cu sprijinul partenerilor media Finantare.ro, Republicanul, Radio WylFM, Zile si Nopti, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Agora News, Sintetic si NetReport.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

Asadar, joi 5 iulie, Agora Media va asteapta la Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti, cu noi solutii eficiente pentru afaceri durabile.

Contact:

Telefon: 021-529.17.77

E-mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.