Interactivitate la SolePAD Ploiesti

Joi, 5 iulie 2007, Sala Polivalenta a Hotelului Central din Ploiesti a constituit punctul de intalnire al oamenilor de afaceri din judetele Prahova si Dambovita, invitati la cea de-a 21-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul a fost organizat pentru a doua oara la Ploiesti de Agora Media.

Prefectura Judetului Prahova, a felicitat ideea organizatorilor de a promova solutii eficiente pentru afaceri durabile, facand o paralela intre aceasta initiativa si mesajul transmis de seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania la intalnirea pe probleme de comunicare desfasurata in luna iunie la Mangalia, care recomanda adoptarea unor solutii comune pentru problemele comune ale romanilor.

Subiectele discutate in cadrul conferintei SolePAD au adus in atenţia auditoriului solutii integrate de comunicare pentru eficienta si flexibilitatea afacerilor. Partea a doua a evenimentului a iesit din tiparul obisnuit, informatiile privind accesarea fondurilor nerambursabile transformand conferinta intr-un forum de discutii.
Au fost amintite si schimbarile din legislatia fiscala survenite o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, cele mai relevante fiind modificarea cotei TVA si deducerile introduse la plata impozitului pe profit.

Axa Prioritara I din Programul Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice, ce vizeaza dezvoltarea in Romania a unui sistem de productie inovativ si ecoeficient, a fost de asemenea pe lista de discutii. Pentru proiectele de investitii mari grant-urile se vor situa intre 200.000 si 1 milion Euro, in timp ce pentru proiectele de investitii mici valoarea alocatiei financiare nerambursabile va fi de maxim 200.000 Euro.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

SolePAD Ploiesti a fost promovat cu sprijinul partenerilor media Finantare.ro, Republicanul, Radio Wyl FM, Zile si Nopti, PR Wave si a publicatiilor Agora Media: eWeek, PC Magazine, Channel Partner, Agora News, Sintetic si NetReport.

La inceputul toamnei SolePAD revine cu doua noi editii, pe 19 septembrie la Oradea, respectiv 20 septembrie la Timisoara, locatia si programul evenimentelor urmand a fi disponibile pe website-ul

SolePAD
.

Pentru mai multe detalii:

Agora Media

Tel: 0213 / 30 92 82

E mail: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.