Tehnici de previziune in IT si in Agricultura

CRIMM coordoneaza implementarea proiectului “Tehnici de previziune in domeniile tehnologiei si inovarii” cu scopul de a impulsiona cresterea economica, a carui ritm lent este datorat lipsei de informatii privind dezvoltarea tuturor domeniilor de activitate.

Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (CRIMM) coordoneaza implementarea acestui proiect, care este cofinantat de Comisia Europeana.

Intrucat orice activitate trebuie dezvoltata pe baza unor studii de previziune, CRIMM incearca sa-i constientizeze atat pe cercetatori si intreprinzatori, cat si autoritatile publice asupra importantei acestui nou tip de management.

Pentru a demonstra practic eficienta acestui sistem, CRIMM va realiza un exercitiu-pilot la nivel national de previziune in domeniile Tehnologia Informatiei si Agro-bioindustrie, la care vor participa autoritati publice, firme si experti. La finalul proiectului, va fi elaborat un “ghid de tara”, dupa care autoritatile se vor orienta in stabilirea strategiilor din aceste domenii.

Sursa: Gardianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.