Seminar – Dezvoltarea organizationala a ONG-urilor de tineret

Asociatia “Mereu pentru Europa” organizeaza seminarul “Dezvoltarea organizationala a ONG-urilor de tineret”, care va avea loc intre 13-15 octombrie 2006, la Craiova, organizat in cadrul proiectului finantat de Directia Judeteana pentru Tineret Dolj “Dezvoltarea organizationala a ONG-urilor pentru Tineret”.

Evenimentul isi propune dezvoltarea abilitatilor si competentelor membrilor ONG-urilor de tineret, cresterea performantelor organizationale ale acestor structuri si a numarului de parteneriate prin intermediul unui seminar ce urmareste schimbul si valorificarea de experiente si de bune practici cu parteneri la nivel national.

In cadrul seminarului se va realiza schimbul e bune practici cu ONG-urile cu experienta si cu mentalitate europeana, membrii ONG-urilor de tineret din tara isi vor dezvolta abilitati de a intelege mediul in care functioneaza, vor invata cum sa faca fata schimbarilor si cum sa puna bazele unor parteneriate viabile pentru sectorul neguvernamental de tineret.

Materialul prezentat in cadrul seminarului va constitui suport pentru realizarea unui ghid de dezvoltarea organizationala, ghid de ca veti beneficia si dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare:

Email: [email protected]

Persoana de contact: Alina Iancu – 0727385549.

Sursa: Asociatia Mereu pentru Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.