Conferinta internationala “Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania”

Programului Operational Sectorial de Transport 2007-2013 va fi prezentat la conferinta internationala “Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania”. Scopul campaniei este acela de a atrage atentia publicului asupra modalitatilor de accesare a fondurilor comunitare nerambursabile, a dezvoltarii si implementarii proiectelor de finantare.

Reprezentantii Ministerului Transporturilor participa la Bucuresti, in zilele de 12 si 13 iulie, la conferinta internationala “Fondurile Structurale si de Coeziune pentru Romania”, unde vor sustine prezentarea Programului Operational Sectorial de Transport
2007-2013.

Conferinta incheie campania initiata de Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor si finantata prin Programul PHARE. Campania a constat in organizarea a opt conferinte regionale, in fiecare regiune de dezvoltare a Romaniei, respectiv in orasele Iasi, Amara, Brasov, Baia Mare, Arad, Craiova, Buftea, Galati, precum si o conferinta internationala care se desfasoara la Bucuresti.

Scopul campaniei este constientizarea publicului larg asupra importantei Fondurilor Structurale si de Coeziune, asupra modalitatilor de accesare a fondurilor comunitare nerambursabile, a dezvoltarii si implementarii proiectelor de finantare.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari delegati ai tuturor Autoritatilor de Management pentru cele 7 Programe Operationale aferente perioadei
2007-2013 (Programul Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice, Programul Operational Sectorial de Transport, Programul Operational Sectorial de Mediu, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Programul Operational pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, Programul Operational Regional, Programul Operational de Asistenta Tehnica).

Vor fi invitati sa participe la acest eveniment inalti reprezentanti ai Comisiei Europene, ai Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, ai institutiilor de administratie centrala, regionala si locala, organizatii patronale si de afaceri, sindicate, organisme non-guvernamentale, institutii din domeniul bancar, invatamant si experti internationali din statele membre ale Uniunii Europene.

Persoane de contact:

Liliana Barna – Director General, Directia Generala Relatii Financiare Externe

E-mail: [email protected]

Florentina Teodorovici – Director General Adjunct, Directia Generala Relatii Financiare Externe

E-mail: [email protected]

Sursa: Ministerul Transportului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.