Doua proiecte rezidentiale de 80 mil. euro in Bucuresti

Compania pitesteana de constructii si dezvoltari imobiliare, Conarg va lansa in toamna doua proiecte rezidentiale in Bucuresti, al caror buget preliminar se ridica la 80 mil. euro. Primul proiect se va desfasura in Titan si va avea 900 de locuinte. Proiectul se va desfasura sub finantarea Raiffeisen si va dispune de un buget preliminar de 50 mil. euro.

Al doilea proiect, cu buget de 30 mil. euro, se va deschide langa Quadra Place (primul proiect rezidential al companiei) si va avea 500 de locuinte. Oficialii Conarg inca nu au hotarat daca firma va apela la finantare externa sau va suporta cheltuielile din bugetul propriu.

Oficialii companiei au anuntat ca in primavara anului viitor, un al treilea proiect rezidential va debuta in regiunea Baneasa. Deocamdata nu exista un buget preliminar oficial, compania aflandu-se in procesul de tranzactionare al unui teren de 12.000 mp.

Proiectul din Baneasa ar putea fi unul mixt, rezidential si de birouri.
Toate cele 343 de apartamente din Quadra Place au fost vandute la trei luni de la lansarea proiectului, in primavara anului trecut, in acest moment mai fiind disponibile spre vanzare doar 4 din cele 19 penthouse-uri.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.