Subventii de pana la 10.000 de euro, pentru consultanta

IMM-urile vor putea primi pana la 10.000 de euro pentru proiectele de consultanta. Fondurile pot fi obtinuti prin intermediul Programului de finantare a consultantei an afaceri Business Advisory Services (BAS) Romania, administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.

Prin intermediul acestui program, firmele vor putea primi subventii de pana la 10.000 Euro pentru proiecte de consultanta (maximum 50% din bugetul proiectului), asistenta in definirea necesitatilor de consultanta in afaceri ale companiei si sprijin in selectarea celor mai buni consultanti locali pentru rezolvarea problemelor specifice fiecarei companii.

Beneficiarii eligibili sunt firmele care au intre 10 si 250 de salariati, capital majoritar romanesc si privat, activeaza pe piata de cel putin doi ani si au capacitatea de a implementat recomandarile propuse. Pot beneficia de fonduri si IMM-urile care activeaza in sectorul serviciilor, dar si cele din sectorul productiei.

Programul va fi discutat in cadrul seminarului care va avea loc maine, incepand cu ora 9.30, la Camera de Comert si Industrie Iasi.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.