Eximbank garanteaza pentru creditele Banca Romaneasca

Eximbank ofera clientilor Bancii Romanesti garantii, asigurari si produse specifice pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Banca Romaneasca si Eximbank au incheiat un acord de parteneriat pentru completarea ofertei de produse bancare cu garantii, asigurari si alte produse specifice clientilor Banca Romaneasca.

Pentru a completa oferta proprie de produse bancare, Banca Romaneasca a semnat un parteneriat prin care Eximbank ofera clientilor Bancii Romanesti garantii, asigurari si produse specifice, in vederea facilitarii accesului clientilor proprii la finantarile oferite de Banca Romaneasca.

Acordul incheiat intre Banca Romaneasca si Eximbank se refera la microgarantii si garantii emise de Eximbank pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) ce pot fi folosite la garantarea facilitatilor de creditare acordate de Banca Romaneasca firmelor eligibile si compensatii de dobanda pentru creditele de investitii acordate in lei.

Prin semnarea acordului de parteneriat cu Eximbank, Banca Romaneasca isi reitereaza pozitia de sustinatoare a sectorului IMM, atat prin produsele de finantare cat si a celor de garantii si asigurare.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.