Lider PSD cercetat de OLAF

OLAF investigheaza modul cum s-au cheltuit fondurile europene nerambursabile in valoare de 800.000 euro alocate prin Programul PHARE-2001 – Coeziune economica si sociala in judetul Vrancea.

Vicepresedintele PSD Vrancea si consilierul judetean Victor Roman, patron al firmei Roman Impex Prest SRL Sascut, si-a adjudecat in anul 2005 o lucrare de aductiune a apei pentru cartierul Siret – Siretel din municipiul Adjud in valoare de circa 800.000 de euro.

Cu toate ca termenul de sapte luni de zile pentru executia lucrarii a ajuns la doi ani, nici dupa aceasta perioada lucrarea “data in folosinta” nu este utilizabila din cauza a peste 50 de defecte de realizare.

Lupta Anti-Frauda (OLAF) investigheaza modul cum s-au cheltuit fondurile europene nerambursabile alocate prin Programul PHARE-2001 – Coeziune economica si sociala – in cadrul proiectului privind obiectivul de investitie “Echipare edilitara si modernizare infrastructura Siret -Siretel”.

Pana la finalizarea investigatiilor, cele peste 2600 de familii din cartierul adjudean beau insa apa tot din conductele vechi si ruginite de peste 35 de ani.

Dupa mai multe amanari ale dari in folosinta a lucrarii, care trebuia sa fie gata pana la finele anului 2005, abia in data de 21 iunie 2007 s-a constituit o comisie de receptie avandu-l in frunte pe primarul Constantin Armencea.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.