CJ Caras-Severin cauta surse de finantare pentru proiectele prioritare

Conducerea Consiliului Judetean Caras-Severin si secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Horia Irimia, s-au intalnit pentru a discuta pe marginea proiectelor pe care Consiliului Judetean doreste sa le depuna in cadrul Programului Operational Regional (POR).

Discutiile au fost legate si de proiectele gestionate in prezent de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor. Consiliul Judetean Caras-Severin poate depune proiecte care sa vizeze imbunatatirea infrastructurii de transport, imbunatatirea infrastructurii sociale, precum si proiecte privind dezvoltarea si promovarea durabila a turismului.

Pe parcursul intalnirii a fost formulata propunerea ca proiectul Reabilitare drum judetean DJ 572 intre localitatile Berzovia (judetul Caras-Severin) – Buzias (judetul Timis) – Lipova (Arad) sa fie depus in cadrul programului POR. In prezent, acesta se afla pe lista de rezerva spre finantare din fonduri PHARE.

Totodata, vor fi depuse spre finantare proiecte care sa vizeze zonele turistice ale judetului cum ar fi Muntele Semenic si Muntele Mic, dar si proiecte privind reabilitarea drumurilor judetene.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.