Compania de Factoring cauta clienti la Arad si Suceava

Compania de Factoring deschide doua birouri de vanzari, la Arad si Suceava, care se vor adauga celor existente la Bucuresti si Cluj-Napoca. Locatiile au fost alese dupa criterii precum: numarul de intreprinderi nou infiintate, cifra de afaceri pe regiuni de dezvoltare, recomandarile Bancii Transilvania.

Dezvoltarea se va axa pe finantarea prin factoring a exporturilor. Compania previzioneaza ca 30% din clientii nou atrasi in 2007 vor veni prin birourile de la Arad si Suceava. Volumul total de factoring va creste cu 50% in 2007deoarece numarul companiilor de tip start-up si IMM (clienti traditionali pentru factoring) este in continua crestere.

Actionarii companiei sunt Banca Transilvania si Intermarket Bank Austria. Compania de Factoring a realizat o cifra de afaceri de 20 mil. euro in primul trimestru. O pondere de 70% din portofoliu este reprezentata de industria materialelor de constructii, industria alimentara si industria bunurilor de larg consum. Cifra de afaceri estimata pentru 2007 este de 100-150 mil. euro, iar cota de piata la 10%. Piata este dominata de banci precum BRD si BCR.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.