Autoritatile din Vatra Dornei sunt hotarate sa reabiliteze drumurile

Municipalitatea din Vatra Dornei va investi in acest an cateva milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor.

Potrivit acestuia, in baza unui credit sindicalizat accesat de municipalitate, in valoare de 7,5 milioane de euro, vor fi refacuti 15 kilometri de drumuri si trotuare. Alti zece kilometri de drumuri de acces vor fi reabilitati cu fonduri de trei milioane de euro prin programul Phare de reabilitare a infrastructurii turistice. In Vatra Dornei continua si investitiile in unitati de cazare, in ultimul an fiind deschise patru noi hoteluri de patru stele, cu 40-50 de locuri fiecare.

Primarul municipiului Vatra Dornei a spus ca toate aceste investitii se impun, avand in vedere ca, din cauza infrastructurii, turismul este afectat in zona cu 30% fata de anul trecut.

Constantin Hutanu a precizat ca agentii economici din turism din Vatra Dornei vor prezenta produsul turistic Tara Dornelor la Targul de turism “Estul extraordinar”, ce se va desfasura in luna noiembrie in orasul elvetian Lugano. Participarea la acest targ a fost sustinuta de organizatori, care au decis sa invite Vatra Dornei in urma unor studii si a recomandarilor turistilor din Elvetia si nordul Italiei.

Sursa: Portalul national de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.