ING Lease va prelua Citileasing Ungaria

ING Lease, una dintre primele 5 companii de leasing din Europa, va prelua Citileasing Ungaria, ca parte a strategiei companiei de a-si intari pozitia in Europa Centrala si de Est, unde este deja prezenta in 6 tari, inclusiv in Romania.

Achizitia realizata in Ungaria va fi incheiata dupa obtinerea aprobarii autoritatilor de supraveghere a pietei din Ungaria si ar putea marca o crestere importanta a activitatii desfasurate de ING Lease pe piata ungara.

Achizitia Citileasing se potriveste perfect activitatilor pe care le desfasoara ING Lease in Ungaria, contribuind in acelasi timp la extinderea in Europa Centrala si de Est.

ING Lease Ungaria ocupa locul 10 intr-un clasament al companiilor de leasing din Ungaria.

ING Lease activeaza in 14 tari europene si furnizeaza servicii de leasing financiar, leasing operational, leasing general, leasing specializat pe categorii de echipamente si vendor leasing (oferit in parteneriat cu comercianti de produse susceptibile a fi cumparate prin scheme de leasing).

Grupul ING ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor pentru mai mult de 60 milioane de persoane, companii si institutii din 50 de tari.

Sursa: DailyBusiness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.