Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional a aprobat criteriile de eligibilitate a proiectelor pentru axele 2 si 3

Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional s-a reunit pentru prima data joi, 16 august 2007, la sediul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, pentru examinarea si aprobarea criteriilor de selectie ale proiectelor finantate prin POR, Axa prioritara 2 – Domeniu Major de Interventie: Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura si Axa prioritara 3 – Domeniul major de interventie: imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta.

Criteriile de eligibilitate si selectie pentru cele doua domenii de interventie ale axelor 2 si 3 pot fi consultate in Ghidul Solicitantului de pe pagina de web a MDLPL www.mdlpl.ro sau de pe pagina de web a POR www.inforegio.ro.

Urmatoarea sedinta a Comitetului de Monitorizare al Programului Operational Regional 2007 – 2013 va avea loc in data de 18 septembrie 2007, cand vor fi supuse dezbaterii si aprobarii, criteriile de eligibilitate pentru alte domenii de interventie din cadrul axelor 1, 3, 4 si 5.

Comitetul de Monitorizare este organismul care asigura coordonarea Programului Operational Regional, precum si urmarirea eficacitatii si calitatii implementarii asistentei comunitare, modul de utilizare si impactul acesteia, cu respectarea prevederilor comunitare.

Din comitet fac parte reprezentanti ai Ministerul Economiei si Finantelor, in calitate de Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, reprezentanti ai ministerelor care au rol de autoritate de management pentru celelalte programe operationale si reprezentanti ai celor opt consilii de dezvoltare regionala. Presedintia comitetului este asigurata de Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, dl Laszlo Borbely.

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.