Banca Transilvania se extinde in afara Romaniei

BT va deschide in Cipru prima sa reprezentanta internationala.

Banca Transilvania (BT) se va extinde din octombrie in afara granitelor Romaniei. Reprezentanta din Cipru va avea sediul in capitala acestui stat, Nicosia, fiind plasata intr-un centru comercial. Ea va beneficia de un alt design decat unitatile BT de pe teritoriul Romaniei. Inaugurarea primului sediu international al BT este prevazuta pentru luna octombrie.

Banca a trecut de 400 de sedii in Romania, prin inaugurarea unei noi unitati in Cluj-Napoca, orasul in care isi are sediul social.

Programul de investitii s-a concentrat in acest an pe dezvoltarea in judetul Cluj, unde s-au deschis 8 unitati, s-a extins sediul central al Grupului Financiar BT si prima cafenea bancara din zona.

Reprezentanta din capitala a devenit Centru Regional, fiind entitatea care asigura coordonarea activitatii bancii in Bucuresti. Pana la finalul anului, BT si-a stabilit ca obiective un milion de clienti activi si o cota de piata de peste 5%, in functie de active. Bugetul de investitii al bancii, aprobat in aprilie in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, de 35 de milioane de euro, este destinat cu prioritate extinderii teritoriale, tehnologiei informatiilor si cardurilor.

Sursa: Ziua de Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.