Finantare pentru proiectele de mediu

Autoritatile publice locale, operatorii economici, organizatiile neguvernamentale si unitatile de invatamant pot depune proiectele de mediu in perioada 15.08 – 10.09.2007.

Solicitantii finantarii trebui sa realizeze proiecte care sa aiba ca tema prevenirea poluarii, reducerea impactului asupra atmosferei si solului, reducerea nivelului de zgomot, utilizarea de tehnologii curate, cresterea productiei de energie din surse regenerabile, conservarea biodiversitatii, educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului, lucrari destinate prevenirii, inlaturarii si/sau diminuarii efectelor produse de fenomenele meteorologice periculoase la lucrarile de gospodarire a apelor aferente obiectivelor din domeniul public al statului.

In functie de tipul proiectului si a solicitantului, valoarea finantarii va fi cuprinsa intre 1.000 lei si 20.000.000 lei, finantarea poate fi rambursabila, nerambursabila sau mixta.

Se pot inscrie in competitie toti solicitantii care indeplinesc conditiile mentionate in Ghidul de finantare. Cererile de Finantare si documentele aferente se depun la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu din Bucuresti.

Solicitantii completeaza si depun la AFM Cererile de finantare si anexele, intr-un singur exemplar, original, in plic sigilat. Exemplarul original va fi insotit de documentatia in format electronic.

Sursa: Ziarul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.