BERD acorda 15 milioane euro catre Raiffeisen Leasing pentru sustinerea intreprinzatorilor locali

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare va acorda un credit de 15 milioane euro pentru Raiffeisen Leasing Romania, parte a Raiffeisen Leasing International, pentru a sustine cresterea si continua dezvoltare a intreprinderilor mici si mijlocii din Romania.

Imprumutul va fi utilizat pentru achizitionarea de catre IMM-uri a echipamentelor necesare in scopul extinderii activitatii comerciale. Aceste investitii de capital includ echipamente, autoturisme pentru utilizare comerciala, vehicule comerciale usoare, camioane, utilaje si proiecte imobiliare.

Acest credit este a doua linie de finantare acordata de BERD societatii Raiffeisen Leasing IFN SA. In 2003, Raiffeisen Leasing a obtinut prima facilitate de finantare pentru leasing din partea BERD cu sprijinul Uniunii Europene, in valoare de 5 milioane euro, pentru a asigura intreprinzatorilor o modalitate flexibila de finantare.

Pana in prezent, BERD a acordat linii de finantare in valoare de 274,03 milioane euro pentru IMM-urile din Romania prin 10 banci si 6 societatii de leasing, sprijind intreprinzatorii sa inceapa si sa-si extinda activitatea.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.