Portal de sprijinire a celor interesati de programele de cooperare teritoriala

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor gestioneaza 11 Programe de Cooperare Teritoriala Europeana. Firmele, ONG-urile si autoritatile publice pot sa realizeze proiecte si sa obtina finantare daca incheie parteneriate cu alt solicitant dintr-o tara membra UE sau invecinata cu tara noastra, dar nemembra a Uniunii.

MDLPL a lansat un portal de sprijinire a beneficiarilor Programelor de Cooperare Teritoriala Europeana.

Acesta se adreseaza potentialilor beneficiari ai programelor de cooperare teritoriala ce doresc sa identifice atat programul in cadrul caruia sunt eligibili, cat si parteneri pentru proiectele pentru care doresc sa obtina finantare.

Baza de date urmareste facilitarea relatiei dintre potentialii beneficiari din cadrul programelor. Prin intermediul acestui portal se va putea face cautarea partenerilor, precum si inregistrarea in baza de date in vederea contactarii de catre organizatiile interesate de un parteneriat pe aceeasi tema.

Aplicatia sprijinira potentiali beneficiari in procesul de identificare a programelor de cooperare teritoriala de la care pot obtine finantari, posibilitatea identificarii de parteneri romani de catre potentiali beneficiari din alte state in vederea solicitarii de finantare in cadrul programelor de cooperare teritoriala.

Prin acest program exista si posibilitatea de colectare a ideilor de proiecte ale potentialilor beneficiari din Romania la nivelul Autoritatii de Management/Autoritatii Nationale din cadrul MDLPL.

Portalul poate fi accesat la adresa:

www.mdlpl.ro

Sursa: HotNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.