CJ Botosani vrea apa si canalizare in toate localitatile pana in 2013

Consiliul Judetean Botosani si-a stabilit ca obiectiv extinderea retelelor de alimentare cu apa si canalizare in toate localitatile judetului, in baza unui proiect care se va desfasura pana in 2013.

Consilierii judeteni au adoptat o hotarare care aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Extinderea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare din sursele Siret si Prut pentru localitatile judetului Botosani”.

Proiectul, care are o valoare estimativa de peste 640 de milioane de lei, urmareste modernizarea actualei surse de apa de la Bucecea (Siret), dar si crearea unei retele noi cu sursa la Stanca-Costesti (Prut).

CJ urmeaza sa scoata la licitatie publica investitia, pentru a desemna atat finantatorul, cat si firma care proiecteaza, executa si pune in functiune lucrarile.

In prezent, mai putin de 10% dintre localitatile judetului Botosani sunt racordate la sistemul centralizat de apa si canalizare. Pentru derularea proiectului, CJ s-a asociat cu toate consiliile locale din judet.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top