Sesiune de formare pentru administratorii publici

Ministerul Internelor si Reformei Administrative prin Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice, cu sprijinul proiectului de infratire institutionala “Coordonarea procesului de descentralizare si de-concentrare de catre administratia centrala” (PHARE RO/2004/IB/OT/01), derulat in parteneriat cu Institutul de Administratie Publica din Olanda si cu Asociatia Municipalitatilor din Olanda, organizeaza “Sesiunea de formare pentru administratorii publici”.

Evenimentul va avea loc in perioada
1-2 octombrie la Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, str. Occidentului nr. 14. Sesiunea de formare va aborda urmatoarele teme: continutul functiei de administrator public in Europa si in Romania, organizarea interna a institutiei, relatiile functionale ale administratorului public, modalitati de lucru in retea, echipa administratorului public.

La aceasta sesiune de formare sunt invitati sa participe administratorii publici angajati la nivelul judetelor, municipiilor, oraselor si comunelor.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.