Piatra Neamt: Sesiune de informare pentru propuneri de proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale

In data de 28 septembrie, Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse (MMFES) organizeaza la Piatra Neamt, sesiunea de informare cu privire la apelul pentru propuneri de proiecte de dezvoltare a serviciilor sociale din cadrul Programului Phare 2004-2006 “Coeziune economica si sociala”.

Schema de finantare nerambursabila dispune de fonduri de 7 milioane de euro. Suma indicativa repartizata Regiunii Nord-Est (judetele Neamt, Iasi, Bacau, Botosani, Vaslui, Suceava) este de 1.510.000 euro, ceea ce reprezinta 21,57% din total.

Sunt eligibile pentru finantare directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului de la nivelul consiliilor judetene, serviciile publice de asistenta sociala sau compartimentele de asistenta sociala din cadrul consiliilor locale sau orice alta structura creata la nivelul consiliului local cu responsabilitati in domeniul asistentei sociale, institutiile publice care au constituite compartimente/unitati de asistenta sociala.

Proiectele propuse trebuie sa furnizeze servicii sociale cu caracter primar (care au drept scop prevenirea sau limitarea unor situatii de dificultate ori vulnerabilitate) sau servicii sociale specializate (care vizeaza mentinerea, refacerea sau dezvoltarea capacitatilor individuale pentru depasirea unei situatii de nevoie sociala).

Termenul limita de depunere a propunerilor de proiecte este
7 decembrie 2007.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.