5 zile de training si consultanta in scrierea si managementul proiectelor de finantare

“Format si formula inedite, atractiv, interesant, pragmatic, necesar, de tinuta, util …” Susinschi Fl., Manager General, SursaCom SRL.

“Instructiv, participativ !” Ulian D., Director General, Rarau Turism SA

“Este singurul curs de la care am plecat cu fise detaliate de proiect!” Mihailov S., Expert inginer, Consiliul Judetean Tulcea.

“Imi place lucrul in echipa, asa ca am fost incantata!” Marin M., Monny Travel SRL.

“Cel mai bun si mai interesant curs la care am participat pana acum! Aproape ca nu am simtit cum a trecut timpul!” Mititelu Raileanu C., Consilier economist, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Acestea sunt doar cateva dintre comentariile celor peste 200 de reprezentanti ai mediului privat si ai administratiei publice, care au participat cu rezultate excelente la Fundamentele Managementului de Proiect…sau 5 zile de training, coaching si consultanta in scrierea si managementul cu succes al proiectelor finantate din Fondurile Structurale.

Cursul (10-14 octombrie, Mangalia) are o abordare interactiva cu profund caracter practic a notiunilor specifice de project management si va invata cum puteti dezvolta si implementa profesionist si fara sincope un proiect practic.

Beneficiile participarii:

– Insusirea de concepte teoretice fundamentale in managementul de proiect;

– Dobandirea unor abilitati de planificare strategica, de dezvoltare si coordonare a echipelor si proiectelor;

– Utilizarea unor tehnici si metode (definire obiective, SWOT, WBS, Gantt, drum critic, matrice cadru logic), de identificare, dezvoltare proiecte, planificare si alocare resurse/costuri, de bugetare proiecte, de monitorizare, control si raportare;

– Intelegerea modului de functionare, structurare si accesare a Fondurilor Structurale europene, si a Programelor Operationale 2007-2013;

– Participarea la un workshop de dezvoltare si scriere in echipe de pre-propuneri de proiecte, specifice organizatiilor din care provin cursantii si adaptate conditiilor locale, Programelor Operationale si Fondurilor Structurale;

– Initierea in utilizarea practica a Microsoft Project (aplicatie software pentru managementul proiectelor asistat de computer), precum si transpunerea propunerii de proiect practic in format MSProject;

– Realizarea primului pas spre comunitatea de elita a managerilor de proiect, comunitate in plina dezvoltare si afirmare pe plan national si international.

Grup tinta: top si middle manageri (directori, sefi de departamente/proiecte/ compartimente/ servicii/echipe), persoane cu abilitati de coordonare a proiectelor sau membri ai or echipelor de scriere si implementare proiecte din:

– intreprinderi interesate de accesarea fondurilor europene;

– institutii publice (primarii, consilii judetene, prefecturi, directii, agentii si companii publice, spitale, scoli etc.) si ONG-uri.

Lectorii cursului sunt specialisti in project management cu o bogata experienta teoretica si practica si rezultate deosebite in managementul proiectelor private si publice si in dezvoltarea cererilor de finantare:

– Codrin Radu: peste 8 ani experienta in PM(expert, consultant, manager de proiect, senior trainer, director de proiect, director executiv); trainer si co-trainer of trainers certificat CEFE International; speaker la conferintele PM Forum, PM Conference, Risk Management Forum, PM Vision; lector asociat masterat online SNSPA, curs Fonduri Structurale; membru al Asociatiei Project Management Romania – filiala a International Project Managers’ Association IPMA;

– Loredana Calinescu: Senior expert training si comunicare in proiecte de Asistenta Tehnica finantate de UE(MDLPL, MMDD, ANCS); sustine seminarii PM la SNSPA; expert in proiecte de cercetare in PM (membra a echipei castigatoare a premiului IMPA), membru Project Management Institute PMI;

– Bogdan Abaza: doctor in inginerie industriala, lector Universitatea Politehnica Bucuresti UPB, speaker conferinte PM, lector masterat SNSPA curs MSProject, responsabil faze, trainer si membru echipe de implementare in peste 25 proiecte UPB.

Metoda training:

– CEFE (Competency based Economies through Formation of Enterprise) este un set complex de instrumente de training si coaching orientate spre actiune si invatarea prin experimentare si practica. CEFE a patruns in peste 100 de tari in ultimii zece ani şi este practicata intr-o retea internationala de 1300 organizatii şi 3000 de traineri, fiind finantata de numeroase agentii bilaterale, guverne şi organizatii internationale (Uniunea Europena, Banca Mondiala, UK, Canada, Austria, Elvetia, SUA, Brazilia, Africa de Sud).

– Programul German IBD/GTZ, CEFE International si Camera de Comert si Industrie a Romaniei au lansat in anul 2001 conceptul CEFE in Romania, peste 2000 de cursanti romani participand la cursurile organizate pana in prezent.. Participantii la curs primesc diploma eliberata de All Consulting & Training si CEFE Romania, functie de gradul de participare la curs (minim 75% prezenta activa si promovarea testului final).

– All Consulting & Training – initiatoarea Conferintelor PMVision 2006 si 2007 – este o echipa de profesionisti in domeniile Project & Performance management, Communication management, Achizitii publice, Quality management, Management financiar, Management educational, precum si in domeniul dezvoltarii abilitatilor antreprenoriale si intraprenoriale, peste 100 de organizatii publice si private beneficiind cu succes de cursurile, evenimentele si serviciile oferite.

Data limita pentru inscriere:
03 octombrie 2007.

Detalii si informatii suplimentare despre taxa de participare, discounturi de inscriere rapida, locatie, conditii de plata pe www.all-consulting.ro, la tel. 021-210.19.81/ 0729-869.259 (zilnic orele 10:00-14:00), fax 021-210.25.89, sau e-mail [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.