Panciu: Primaria a demarat proiectul investitional privind alimentarea cu gaze naturale a orasului

Valoarea investitiei este de un milion de euro si consta in introducerea aductiunii de gaze naturale pe toate strazile din oras. “Este o investitie pe care toti cetatenii din Panciu si-o doresc. De aceea se lucreaza la acest proiect cu prioritate, dar fara a fi neglijate celelalte investitii”, spune primarul Ion Petre.

Lucrarile de alimentare cu gaze naturale a orasului Panciu au fost deja demarate de aproximativ trei saptamani. S-au introdus trei kilometri de conducta pe strazile Mihai Viteazu, Libertatii, Cuza Voda si alti doi kilometri in zona cuprinsa intre Casa de Cultura si Statia Peco si pe aleile viticole din aceasta zona. Primarul Ion Petre a declarat ca au fost demarate investitii de peste 10 milioane de lei din care in ultimile 3 luni, cea mai importanta fiind alimentarea cu gaze.

Primarul orasului Panciu, Ion Petre, a adaugat ca in curs de executie se mai afla proiectele privind amenajarea unei piete industriale, modernizarea pietei agroalimentare a orasului, lucrari ce vor demara luni 8 octombrie 2007. Edilul sef din Panciu a precizat ca se lucreaza de aproximativ doua luni de zile la modernizarea iluminatului public stradal al orasului Panciu.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.