Libra Bank sustine arhitectii din Romania

Diploma de absolvire a Facultatii de Arhitectura poate aduce astazi posesorilor ei ceva in plus fata de competenta si prestigiul profesiei: produse bancare speciale de la Libra Bank. Concentrandu-se de mai multi ani asupra nevoilor profesiilor liberale, Libra Bank a devenit recent partener al Ordinului Arhitectilor din Romania.

Cabinetele de arhitectura pot beneficia de creditele dedicate Libra Bank, pentru investitii si pentru activitate curenta. Conditiile sunt flexibile: nu sunt necesare garantii reale decat daca suma solicitata este de peste 50.000 ron; la acordare se iau in calcul incasarile cabinetului, si nu profitul; se poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca, in cazul rambursarii anticipate a creditului, nu se percep penalitati.

Arhitectii si membrii familiilor lor (sot, sotie, copii, parinti, socri) care opteaza sa isi pastreze economiile in siguranta sub forma depozitelor Libra Bank, primesc dobanzi speciale care pot ajunge pana la 8.25% la depozitele cu dobanda fixa. Nu li se percepe comision la deschiderea contului si a contului de depozit, la depuneri sau pentru lichidarea depozitului.

In plus, pentru incasarea salariului, pentru economii sau pentru necesar de credit, arhitectii au la dispozitie tot atatea tipuri de carduri pentru care pot opta, dobandind beneficii suplimentare: Libra Salary, Libra Mix si Libra Credit.

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. Acesta are investitii de peste 300 miliarde usd in Europa Centrala si de Est, fiind totodata unul din cei mai mari investitori straini in Romania, unde a plasat peste 300 milioane usd. La 30.06.2007, activele Libra Bank au crescut cu 20.5% fata de primul trimestru, atingand valoarea de 670,340,002 ron, iar profitul net al bancii inregistrat in primul semestru din 2007 a fost de 411,901 ron.

Persoana de contact:

Alina Vasile

Director Divizia de Marketing si Comunicare

Tel: 021-208.80.21

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.