Primul curs din Romania dedicat in exclusivitate Analizei Cerintelor in Proiecte

Primul curs dedicat rolului complex de analist in proiecte este lansat de Trilex Consulting cu tematica “Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte” sau “Business Analysis”.

Studiile de specialitate mentioneaza ca 50% din proiecte esueaza din cauza unei definiri defectuoase a cerintelor, intelegand prin asta cerinte neclare, conflictuale, ambigui, cerinte ascunse sau implicite, cerinte toate obligatorii sau fara o prioritizare relevanta etc.

Cursul “Business Analysis” este un instrument unic pe piata locala de training si vine in intampinarea nevoilor de specializare ale profesionistilor in domeniul de analiza care doresc sa stapaneasca procesul dificil dar vital de extragere, analiza, evaluare, comunicare si documentare a cerintelor de business in proiecte.

Pentru a realiza o analiza corecta, un Business Analyst trebuie sa urmeze un lant al rationamentelor care incepe cu analiza formala a unei probleme sau oportunitati si continua prin aplicarea unor tehnici specifice de extragere a cerintelor si apoi modelarea acestora in vederea analizei. Cursul prezinta de asemenea abilitatile interpersonale necesare specialistilor in analiza.

Cursul este aliniat la standardul de analiza de business IIBA: Business Analysis Body of Knowledge (BABOK) (www.theiba.com) si faciliteaza accesul in procesul de certificare internationala in domeniu, Certified Business Analysis Professional (CBAP ).

Intreaga experienta practica si notiunile specifice detinute de trainerii Trilex Consulting in urma certificarilor obtinute precum si a implicarii lor directe in proiecte complexe s-au concentrat in cursul Business Analysis, cel mai nou din oferta de instruire a companiei Trilex Consulting.

Trilex Consulting este specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii. Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii scalabile de Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor initiativelor din organizatie.

Informatii despre cursul “Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte” puteti gasi la: www.trilex.ro.

Pentru informatii suplimentare:

Trilex Consulting

Adina Cretu

Marketing Assistant

Tel: 0723316463

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.