Conferintele BTL Design de la Alba Iulia si Zalau, gazda discutiilor direct

Ministrul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale a ales cadrul conferintelor organizate de BTL Design, “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, pentru a prezenta si a lansa programele guvernamentale de promovare a exportului.

La Alba Iulia, pe 11 octombrie 2007, in sala de conferinte a hotelului Parc, ministrul Ovidiu Silaghi a reiterat faptul ca guvernul si-a aratat grija fata de intreprinzatori, in primul rand prin instituirea cotei unice de 16%. Iar in ce priveste fondurile europene, “nu este adevarat ca se pierd opt milioane de euro pe zi, caci la inceput fondurile europene functioneaza dupa regula N+3, adica banii se reporteaza inca doi ani”, a subliniat Ovidiu Silaghi.

Evenimentul a debutat in prezenta autoritatilor locale, care au aratat importanta legaturii stranse intre mediul de afaceri si cel administrativ. Forumul a fost foarte interactiv.
Intreprinzatorii din Alba au avut ocazia sa puna ministrului toate intrebarile care ii framanta, la care au putut primi raspunsuri in direct. Cosmin Covaciu, prefect al judetului, a incurajat aceste schimburi de informatii care sunt benefice mediului de afaceri.

Radu Ion, manager al BTL Design a subliniat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.