Programul Spatii verzi

Introducere

MOL Romania in parteneriat cu Fundatia pentru Parteneriat, lanseaza editia 2008 a programului Spatii verzi – program ce urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi publice. Programul este destinat organizatiilor neguvernamentale din Romania in parteneriat cu scoli si/sau institutii publice.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibile pentru finantare:

  • organizatii autonome, non-partizane, fara scop lucrativ (non-profit), care functioneaza in Romania conform Ordonantei de Guvern 26/2000;
  • filiale ale organizatiilor nationale, cu conditia sa aiba cont separat in banca si sa aiba acordul conducerii organizatiei centrale.
Activitati eligibile

Se pot solicita fonduri pentru infiintarea si reabilitarea parcurilor publice, terenurilor de joaca, parcurilor scolilor pe baza principiilor mediu-protective, in scopul utilizarii comunitare.

Conditii de finantare

Suma disponibila pentru anul 2008 este echivalentul in lei a 50.000 Eur.
Suma maxima ce poate fi ceruta este de 7.500 Ron/ proiect.

Contributia organizatiei solicitante la realizarea proiectului va fi de minim 20% din bugetul total al proiectului si poate fi partial sau integral in fonduri si/sau in natura (ex: comunicatii, cheltuieli legate de sediu, echipamentele puse la dispozitie pentru realizarea proiectelor, etc.). In cadrul contributiei proprii nu se accepta munca voluntarilor.

Termene limita

Data limita de depunere a cererilor de finantare este 11 decembrie 2007, ora 16:00. (Cererile de finantare trebuie sa ajunga la sediul fundatiei pana la data de 11 decembrie 2007, ora 16:00).

Finantator: MOL Romania | Fundatia pentru Parteneriat
Sursa: MOL Romania
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.