ADR Nord-Est a primit primele cereri de finantare pentru Axa 2 din POR

ADR Nord-Est a primit in data de 18 octombrie 2007, primele cereri de finantare pentru Axa 2 din Programul Operational Regional – Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, domeniu de interventie 2.1 Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura.

Proiectele depuse, in numar de doua, provin de la acelasi solicitant, Consiliul Judetean Iasi. Acestea sunt:

– Reabilitarea si modernizarea drumului de interes regional DJ 208, limita judet Neamt – Iasi – limita judet Suceava, cu o valoare totala de 61.002.656 Ron;

– Reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere interjudetene DJ 282C, DJ 282, DJ 282 B Iasi – Botosani, cu o valoare totala de 63.789.454 Ron.

Proiectele sunt in acest moment in etapa de evaluare a conformitatii administrative si a eligibilitatii, urmand ca evaluarea completa sa dureze intre 60 si 90 de zile. Regiunii Nord-Est i-au fost alocate 143,06 mil Euro, pentru Axa 2.

Licitatia deschisa pentru depunerea de proiecte a inceput in 10 septembrie 2007, iar pana la sfarsitul acestui an ADR Nord-Est asteapta si depunerea altor proiecte de acest gen.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.