UniCredit lanseaza creditele transfrontaliere

Grupul UniCredit lanseaza un nou produs de creditare destinat atat companiilor nou-infiintate, cat si celor medii si de mari dimensiuni. Cross Border Plus permite societatilor sa isi finanteze filialele din tarile Europei Centrale si de Est, precum si din Italia, Austria si Germania.

Grupul UniCredit ofera acest serviciu unic pentru mai mult de 100.000 de companii. Pentru a obtine un astfel de credit, fiecare client al Grupului UniCredit se poate adresa consultantului bancar UniCredit al companiei-mama. Pe baza relatiilor globale de afaceri si a bonitatii companiei mama, banca partener a acestei societati transmite referinte catre institutia din cadrul Grupului UniCredit de la care se solicita creditul.

Apoi, consultantul bancar din tara in care isi are sediul filiala companiei se va ocupa de procesul local de creditare, asigurand o rambursare rapida a facilitatii de credit. Clientul poate opta intre diferite aranjamente de indatorare, de exemplu facilitati de descoperire de cont pentru capital operational, imprumuturi pentru investitii si garantii.

Mai mult, creditele sunt disponibile in valoare de pana la 10 milioane de euro (sau contravaloarea acestei sume in moneda locala), pentru o perioada de rambursare de pana la cinci ani.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.