Invata ceva nou: Microsoft Project 2007!

Trilex Consulting va invita sa participati la trainingul public pe tema „Microsoft Project Professional 2007”, organizat in perioada 26 – 28 noiembrie in Bucuresti.

Chiar cu cele mai bune procese, metodologii si training, o organizatie nu poate sa obtina performanta daca nu exista instrumente cu care sa lucreze. Imaginati-va o organizatie fara email si un project manager fara instrumente si aplicatii profesionale. Pentru a livra proiecte la timp si in buget sunt necesare aplicatii si tehnici avansate ca Microsoft Project 2007, precum si cunostintele necesare despre cum si cand sa le utilizam pentru a obtine un maxim de efect.

Microsoft Project 2007 este un instrument indispensabil managerilor de proiect. Pentru orice tip de proiect, invatati in numai 3 zile cum sa folositi cu usurinta cea mai utilizata aplicatie cu care puteti realiza planuri de proiect, bugete, scenarii „what if”, calendare ale resurselor, rapoarte pentru management si sa obtineti controlul termenelor, duratelor si costurilor in proiectele dvs.

Microsoft Project 2007 este noua versiune a instrumentului de planificare si control a proiectelor, mai puternica, mai intuitivasi cu mai multe facilitati pentru project manageri si echipele de proiect.
Hilde Corbu, trainerul Trilex pentru acest curs, detine o experienta de peste 8 ani in utilizarea Microsoft Project in proiectele in care a fost implicata si peste 6 ani de experienta in calitate de instructor. Experienta si calitatea programelor de pregatire pe care le sustine sunt atestate de multiple certificari, detinand singurul titlu din Romania ca Most Valuable Professional pentru Microsoft Project (MVP), precum si Project Management Professional (PMP) si Microsoft Certified Trainer (MCT).

Trilex este o companie specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii. Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii scalabile de Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor initiativelor din organizatie.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

Trilex Consulting
Adina Cretu,
Marketing Professional

Email: [email protected]

Tel: 021 6371026

Website: www.trilex.ro

Sursa: Trilex Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top