Consultanta Bancpost pentru accesarea fondurilor europene

Sucursala ieseana a Bancpost a inceput campania de sprijinire a oportunitatilor de finantare a companiilor din fondurile europene.

In cadrul unei intalniri cu intreprinzatori din judetele de nord-est, reprezentantii Bancpost si ai societatii de consultanta Euroconsultants Corporation SA au explicat companiilor prezente domeniile care pot fi finantate prin fonduri europene, etapele in derularea unui proiect pentru care se solicita finantare si strategiile de implementare a unui astfel de proiect.

Bancpost, in colaborare cu firma Euroconsultants SA, si-a prezentat oferta de consiliere a intreprinzatorilor care doresc sa acceseze fonduri europene, atat pentru faza de pregatire a proiectelor, cat si pentru cea de implementare.

Din cele opt programe operationale pentru care Uniunea Europeana aloca finantari, in perioada 2007-2013, doar patru dintre acestea se adreseaza si mediului privat. Companiile interesate pot solicita fonduri structurale pentru proiecte care stimuleaza cresterea competitivitatii economice si dezvoltarea resurselor umane.

De asemenea, intreprinzatorii pot obtine finantari prin Programul Operational Regional si prin Programul National de Dezvoltare Rurala. Euroconsultants Corporation SA a fost infiintata in Grecia in 1990 si are peste 500 de proiecte derulate in domeniul fondurilor structurale. Consultantii societatii sprijina companiile in accesarea fondurilor europene, prin elaborarea planului de afaceri, intocmirea dosarelor de achizitii si consultanta pe toata durata proiectului.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.