4,5 milioane lei pentru fiecare societate de leasing prin noul produs oferit de FNGCIMM SA-IFN

Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing oferita de FNGCIMM SA-IFN permite sustinerea activitatii IMM-urilor, inclusiv a celor fara istoric de functionare, prin inlesnirea accesului la finantare prin leasing financiar, cu costuri minime. Implicit este sustinuta si activitatea societatilor de leasing financiar din categoria IMM, cu precadere a celor independente.

Finantarea se face in proportie de maxim 95% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii fara istoric de functionare si de maxim 90% a contractului de leasing financiar pentru utilizatorii cu istoric de functionare.

Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing este disponibila in lei, in limita sumei de 4,5 milioane lei / societate de leasing.

Suma pusa la dispozitia societatii de leasing de catre F.N.G.C.I.M.M SA poate fi utilizata sub forma de trageri, in vederea achizitionarii de bunuri (noi sau second hand) care urmeaza a fi predate in regim de leasing financiar utilizatorilor eligibili, intr-o perioada de maximum 6 luni de la data semnarii acordului cadru de finantare. Durata maxima de rambursare a sumei puse la dispozitie este de 66 de luni.

Finantarea aferenta unei trageri poate fi de maximum 95%, din pretul de achizitie (inclusiv TVA) al bunului ce urmeaza sa fie predat in regim de leasing financiar, pentru utilizatorii din categoria intreprinderilor mici si mijlocii fara istoric de functionare sau de maximum 90 %, din pretul de achizitie (inclusiv TVA) al bunului ce urmeaza sa fie predat in regim de leasing financiar, pentru utilizatorii din categoria intreprinderilor mici si mijlocii cu istoric de functionare.

Detalii pe www.garantare.ro sau la sediile FNGCIMM SA-IFN.

Pentru mai multe detalii:

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Interprinderile Mici si Mijlocii S.A

Bucuresti

Strada Stefan Iulian nr.38, Sector 1

Telefon/ Fax 310.18.74/310.18.57

Website: www.garantare.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.