Raiffeisen Bank a lansat servicul de Internet banking pentru IMM

Raiffeisen Bank a lansat o noua versiune a aplicatiei sale de internet banking, Raiffeisen Online pentru persoane juridice. Noul serviciu aduce o serie de beneficii utilizatorilor sai cum ar fi economie de timp si reducerea costurilor.

Ofera utilizatorilor sai urmatoarele functionalitati:

– consultarea soldului conturilor si a istoricului tranzactiilor, fara a mai fi necesara deplasearea la o sucursala a bancii;

– ordonarea de plati intra sau interbancare in RON (si/sau programarea ca acestea sa se efectueze automat la o data viitoare) catre conturile proprii sau ale altor titulari;

– ordonarea de plati intrabancare in valuta;

– efectuarea de schimburi valutare intre conturile societatii, precum si “cross currency” intre valute;

– constituirea de depozite in lei si valuta;

– lichidare de depozite in lei;

– plati facturi catre furnizorii de utilitati agreati de banca;

– activare contracte Plati Directe Furnizori;

– administratorul serviciului Raiffeisen Online poate aloca utilizatori pe diferite niveluri de acces ale aplicatiei, atat pentru conturile societatii cat si pentru tipurile de tranzactii ce pot fi efectuate; astfel, fiecarui utilizator i se poate acorda acces doar la anumite conturi ale societatii sau se pot aloca limite de tranzactionare fiecarui utilizator in parte.

Pentru operatiunile efectuate prin Raiffeisen Online de catre IMM-uri se percep comisioane cu pana la 50% mai mici decat cele aplicate la operatiunle facute la ghiseele bancii. In plus, serviciul beneficiaza de abonament lunar gratuit pana la 31 decembrie 2007. Dupa incheierea promotiei, abonamentul lunar va fi de 30 RON/lunar.

Serviciul este oferit pe baza unei tehnologii de varf, care utilizeaza un sistem de criptare SSL la 128 biti, fiind un garant optim de securitate pentru tranzactiile bancare.

Pentru informatii suplimentare:

Anca Hasegan

Tel. 306.16.21

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.