A patra solicitare de propuneri de proiecte din cadrul Programul de vecinatate Romania-Serbia 2004-2006

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a lansat cea de-a patra solicitare de propuneri de proiecte din cadrul Programului de Vecinatate Romania – Serbia 2004 – 2006.

Prezenta solicitare de propuneri de proiecte este lansata simultan pentru Phare CBC 2006 si pentru Cards CBC 2006 de catre cele doua Autoritati Contractante. (MDLPL pentru Phare CBC si Agentia Europeana pentru Reconstructie pentru Cards CBC). Zonele eligibile pentru Programul de Vecinatate Romania-Serbia sunt: Judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti in Romania si Districtele: Severno-Banatski, Srednje-Banatski, Juzno-Banatski, Branicevski si Borski in Serbia.

Peste 9 milioane de Euro vor fi disponibili pentru solicitantii romani in vederea finantarii de proiecte in domeniul Dezvoltare locala economica si sociala (Prioritatea 1, cu Masura 1.1. Cooperare pentru sustinerea afacerilor si agriculturii, Masura 1.2 Cooperare intre autoritatile publice locale, Masura 1.3 Sustinere pentru dezvoltarea infrastructurii locale si de mediu la scara mica si Masura 1.4. Cooperare in dezvoltarea turismului) si pentru realizarea de Actiuni People to people (Prioritatea 2, cu Masura 2.1 Fondul Comun al proiectelor mici).

Termenul de depunere al proiectelor este 23 ianuarie 2008, pana la ora 16:00, ora locala.

Proiectele se vor depune la urmatoarea adresa: Secretariatul Tehnic Comun, Biroul Regional pentru Cooperare Tansfrontaliera Timisoara, strada Proclamatia de la Timisoara, nr.5, 300054, Timisoara, judet Timis, Romania.

Pentru mai multe detalii:

Telefon/Fax: 0356 426360 /0356 426361

E-mail: [email protected]

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top