Piraeus Bank Romania isi imbogateste oferta de creditare pentru IMM-uri

Dupa recenta lansare a creditului Piraeus Practical Loan, Piraeus Bank Romania aduce pe piata un nou produs de creditare destinat IMM-urilor.

Piraeus Overdraft se adreseaza Intreprinderilor Mici si Mijlocii cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 Eur, care au conturi deschise la Piraeus Bank Romania. Suma acordata de banca reprezinta maximum 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante, in timp ce perioada de maturitate a imprumutului este de 12 luni, cu posibilitate de prelungire. imprumutul poate fi acordat in Ron, Eur, Usd si Chf.

Piraeus Overdraft este conceput pentru a permite o gestionare eficienta a cheltuielilor curente ale companiei, fie ca acestea reprezinta plati catre furnizori, productie, servicii sau datorii catre stat precum si asigurari sociale.

Piraeus Overdraft ofera beneficiarului o serie de avantaje printre care se numara lipsa comisionului aferent sumei neutilizate din creditul acordat, fluidizarea platilor dar si posibilitatea ca utilizatorul sa diminueza valoarea sumei imprumutate si implicit a dobanzii prin tranferarea incasarilor in contul deschis la Piraeus Bank Romania. Un alt avantaj este modul personalizat de acordare a imprumutului, valoarea acestuia fiind stabilita in functie de necesitatile financiare ale clientului precum si capacitatea sa de rambursare. In plus, beneficiarii Piraeus Overdraft pot utiliza facilitatea de credit prin intermediul serviciului de internet banking, fara a mai fi necesara deplasarea la banca pentru efectuarea platilor curente.

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si
leasing – ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele grupului au atins in primul semestru al acestui an, 37,2 miliarde Euro. Piraeus Bank Group are in acest moment 574 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ukraina.

Pentru informatii suplimentare contactati:

Madalina Nistor

Press Office Manager, Piraeus Bank Romania

Tel: 0728 942 027

E-mail: [email protected]

Web: www.piraeusbank.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.