Absorbtia fondurilor structurale in interesul mediului academic

Un grup de profesori, printre care Virgil Magureanu si Nicolae Frigioiu, a lansat o sesiune de dezbateri care au ca principala tema absorbtia fondurilor structurale.

La discutia de au participat specialisti din diferite domenii, care au prezentat proiecte ce ar putea sa se califice in vederea obtinerii de fonduri structurale. Cei prezenti la dezbatere au reusit sa acopere aprope toate domeniile-problema ale Romaniei in raport cu UE.

S-a vorbit despre lipsurile din sistemul de sanatate si a propus infiintarea mai multor centre de recuperare. Stefan Poenaru si Mircea Nicolaescu au mentionat doar cateva probleme din agricultura si domeniile conexe. Cozmin Gusa, invitat si el la eveniment, a vorbit despre energie, propunand o mai mare concentrare pe energia de tip hidro.

Vasile Puscas a venit in ajutorul celor prezenti cu o expertiza asupra comportamentului periferic al Romaniei in raport cu sistemul integrat reprezentat de UE. La intalnire au mai participat si reprezentanti ai CERISS, fundatie printre ai carei fondatori se numara si Magureanu si care activeaza ca un centru de training pentru viitorii specialisti care vor putea accesa fonduri structurale.

Sursa: Gardianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.