Licitatie deschisa de proiecte pentru cresterea eficientei interventiilor in situatii de urgenta

A fost lansata licitatia deschisa de proiecte pentru domeniul major de interventie 3.3 “Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta” din cadrul Axei prioritare 3 “Imbunatatirea infrastructurii sociale” a Programului Operational Regional 2007 – 2013.

Incepand cu 31 octombrie, fiecare din cele 8 Organisme Intermediare constituite in cadrul Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala pot primi proiecte ce vizeaza imbunatatirea dotarii cu vehicule si echipamente a bazelor operationale regionale si judetene pentru interventii in situatii de urgenta.

Cererile de finantare se primesc continuu pana la contractarea integrala a fondurilor alocate. Alocarea financiara indicativa pentru acest domeniu major de interventie este de 99.506.701 Euro, din care 84.580.694 Euro din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si 14.926.007 Euro cofinantare nationala din surse publice.

Ghidului solicitantului pentru domeniul major de interventie 3.3 “Imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta”

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.