Credite in franci elvetieni pentru IMM-uri de la Credit Europe Bank

Incepand cu 1 noiembrie, banca ofera IMM-urilor optiunea de finantare si in franci elvetieni (CHF) pentru creditele de investitii: Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM. Astfel banca raspunde nevoilor micilor intreprinzatori de a avea acces la produse de creditare mai ieftine, oferindu-le totodata posibilitatea de finantare si companiilor cu cifre de afaceri mai mici, dar cu potential de dezvoltare. In plus, clientii pot beneficia de dobanzi promotionale, fixe, incepand cu 4,5%, pentru o perioada de pana la 1 an.

Ipotecar IMM este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de: sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, etc. Produsul ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a bunului imobil achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului.

Transport IMM ofera finantare pentu autovehicule si vehicule comerciale noi si second-hand, din tara si din strainatate, cu un avans incepand cu 0% si maturitate de pana la 7 ani.

Invest IMM este un credit de investitii ce ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% din valoarea investitiei, pe o perioada de maxim 7 ani si perioada de gratie de pana la 9 luni.

Produsele Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM sunt disponibile in toate sucursalele Credit Europe BankS.A. Membra a grupului FIBA, banca ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.