Schultz Consulting: Curs – Manager de Proiect

Schultz Consulting are placerea de a va anunta organizarea cursului de Manager de Proiect, care se va desfasura la Bucuresti, pe o durata de 6 zile. Perioadele de desfasurare a cursului vor fi urmatoarele: partea intai
16 – 18 noiembrie si partea a doua
23 – 25 noiembrie 2007.

Tematica:

– Planificarea proiectului;

– Analiza riscului proiectului;

– Implementarea proiectului;

– Proceduri de achizitii;

– Evaluarea proiectului;

– Managementul resurselor umane;

– Management financiar;

– Aplicatii practice.

Cursul de Manager de proiect organizat de Schultz Consulting este un curs acreditat, urmarind dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect, finalizandu-se cu o evaluare a acestor abilitati cat si a cunostintelor dobandite, participantii fiind certificati ca manageri de proiect si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Municii.

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
Certificatul recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect – cod COR 241919.

Cursul se desfasoara la Bucuresti in Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Mezanin, Camera 3.

Trainer: Oana Nastase

Grup tinta: 12 persoane.

Cursul se adreseaza: managerilor, membrilor in diferite echipe de proiect, reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte, oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale.

Taxa de participare: 1200 Ron/participant. Aceasta acopera costurile cu privire la trainer, catering, materiale, examene, depunerea documentatiei pentru eliberarea certificatelor si certificate.

Pentru a va putea inscrie, va rugam sa transmiteti: o copie dupa buletinul/ cartea de identitate, o copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere, e care o puteti gasi on line, pe site-ul www.schultz.ro, completata si o copie dupa un document care sa ateste achitarea taxei de participare in contul:

S.C. Schultz Consulting S.R.L.

Cont RO98RNCB0074020492660001

deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.
Persoanele interesate vor trimite fisa de inscriere a aplicantului, pana la data de 12 noiembrie 2007, ora 12:00, la adresa de e-mail [email protected]

Prezentarea cursului

Informatii suplimentare:

Anca Goman

Telefon: 021/315.65.47

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.