Cursuri de perfectionare in domeniul constructiilor cu sprijin Phare

S.C. Terramond S.R.L., in parteneriat cu Universitatea Tehnica “Gh. Asachi” Iasi – Facultatea de Constructii si Instalatii, cu sprijinul financiar al UE – Phare 2004 – Promovarea capitalului uman deruleaza proiectul “Centrul regional de formare profesionala continua evaluare si certificare in activitatea de constructii”.

In perioada 20 august- 30 septembrie 2007, in laboratorul informatic de la sediul S.C. Terramond S.R.L. din Closca nr. 10, s-au desfasurat cursurile de initiere pentru ingineri constructori privind “Proiectarea asistata pe calculator”. La acest curs au participat 32 de ingineri de la 10 firme de profil din Iasi.

In aceeasi perioada s-a desfasurat si cursul “Competente Comune in Management” dedicat angajatilor din top si middle management din domeniul constructiilor. Cei 34 de cursanti au parcurs notiuni legate de “Tehnici de imbunatatire in managementul calitatii”, “Conducerea eficienta a activitatii de constructii”, “Informatica in sprijinul programarii
activitatii de constructii”, “Managementul resurselor umane”.

Participarea la acest curs, din partea firmelor de constructii iesene, arata interesul pentru dezvoltarea competentelor profesionale ale angajatilor – competente care se vor regasi in serviciile oferite. Acest fapt confirma interesul pentru promovarea resurselor umane autohtone in acest domeniu.

In urma acestui curs de perfectionare, cunostintele de baza sunt completate cu noutatile europene in materie, tinandu-se astfel pasul cu standardele UE din domeniul constructiilor.
Absolventii vor primi la sfarsitul cursurilor diplome recunoscute MECT si MMFES.

Pentru informatii suplimentare:

Valentina Costache – responsabil mass – media

Tel: 0232/406087 sau 0720550430

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.