Compania de Factoring a imprumutat 15 mil euro pentru afaceri cu firmele mici

Detinuta de Banca Transilvania si de Intermarket Bank Viena, Compania de Factoring a obtinut credite suplimentare de aproximativ 15 milioane euro pentru finantarea contractelor incheiate cu firmele mici si mijlocii.

Compania continua sa-si consolideze relatia cu bancile comerciale de la care a obtinut finantari pana in prezent, inclusiv cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) de la care a contractat 6,5 milioane euro.

Factoringul reprezinta o solutie de finantare pentru termenele lungi de plata a facturilor, prin care se creeaza un avantaj competitiv pentru companii, in special pentru IMM-uri. Apare, astfel, posibilitatea cresterii cifrei de afaceri sau a realizarii de investitii. De asemenea, factoringul dezvolta flexibilitatea firmei de a-si asuma termene de plata variate.

Pe piata romaneasca, printre bancile care mai ofera servicii de factoring se numara BRD-Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, ING Bank, UniCredit, Raiffeisen Bank, ABN Amro Bank si Romexterra.

Sursa: BankNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.