Primul parteneriat pentru reamenajarea unui parc bucurestean

La initiativa Petrom, Vodafone Romania si Raiffeisen Bank s-au alaturat proiectului de reamenajare a parcului din fata Casei Presei Libere din Bucuresti.

Cele trei companii vor investi peste 130.000 euro in reabilitarea parcului. Pe langa investitia financiara realizata de cele trei companii, Primaria Sectorului 1 va asfalta aleile din zona parcului si va oferi banci noi. De asemenea, Agentia de Monitorizare a Presei va dona 32 de copaci, pe care ii vor planta voluntarii, pe 7 noiembrie. Aceste eforturi unite reprezinta un parteneriat de responsabilitate inedit intre trei companii private, autoritati locale si o organizatie nonguvernamentala.

Parcul, cu o suprafata de 8000 m2, a fost construit in perioada anilor ’50 si nu a mai fost reamenajat de atunci. in prezent, parcul a devenit zona de tranzit, fiind lipsit de functionalitatea sa recreativa.

Aceasta oportunitate de parteneriat a aparut odata cu demararea programului Primariei Sectorului 1, “Adopta un Spatiu Verde!”. Prin acest program, Primaria doreste sa reafirme importanta conservarii si extinderii spatiilor verzi si sa implice fiecare cetatean in rezolvarea acestei probleme.

Sursa: Ecomunicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.