Proiectele de dezvoltare in domeniul infrastructurii in judetul Bacau finantate prin POR

Prefectul judetului Bacau, Gabriel Berca, s-a intalnit cu ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, aflat intr-o vizita de lucru in regiunea Nord-Est.

Ministrul Laszlo Borbely a raspuns invitatiei autoritatilor locale bacauane, la intalnire fiind prezenti, de asemenea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea si primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache.

Discutiile purtate au vizat proiectele de dezvoltare in domeniul infrastructurii in judetul Bacau, cele cuprinse in Programul Operational Regional putand fi finantate incepand din primavara anului viitor.

In acest sens, autoritatile publice locale bacauane vor depune proiectele ce au ca obiectiv construirea de locuinte sociale, modernizarea retelei de drumuri si a sistemului de alimentare cu apa.

“Ministerul va aloca fonduri pentru judetul Bacau pentru dezvoltarea unor obiective de infrastructura. Va pot spune ca, in anul 2008, vor fi construite alte doua bazine de agrement in judet, pe langa bazinul de inot din municipiul Bacau, care este finantat de consiliul local”, a declarat ministrul Laszlo Borbely.

In anul 2008, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor va aloca cele mai multe fonduri pentru Regiunea Nord-Est.

In program mai sunt cuprinse vizite la obiective de investitii din comunele Geoseni si Faraoani.

Sursa: Prefectura judetului Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.