Seminar de instruire privind ghidul aplicantului pentru URBACT II si INTERREG IV

MDLPL a organizat la Braila, cu sprijinul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, seminarul de instruire privind Ghidul Aplicantului pentru potentialii beneficiari ai Programelor Operationale URBACT II si INTERREG IV C. Evenimentul a avut loc la sediul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale.

Scopul acestei intalniri a fost informarea potentialilor beneficiari din regiunea de dezvoltare sud-est cu privire la obtinerea finantarii prin licitatiile de proiecte care se vor desfasura in cadrul celor doua programe.

In cadrul Programului URBACT II, prima licitatie de proiecte a fost lansata in octombrie 2007. Pentru acest Program, MDLPL indeplineste rolul de Autoritate Nationala. In cadrul Programului INTERREG IV C, prima licitatie de proiecte a fost lansata la sfarsitul lunii septembrie si va avea termen de depunere a cererilor de finantare 15 ianuarie 2008. Pentru acest Program, MDLPL indeplineste rolul de Autoritate Nationala si Punct National de Contact.

La acest seminar au participat reprezentanti ai autoritatilor publice de la nivel regional si local, in calitate de potentiali beneficiari ai celor doua programe de cooperare interregionala (Bucuresti, Bacau, Bistrita, Botosani, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea ).

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.