Licitatiile pentru ultimele fonduri Phare

Organizatile nonguvernamentale sau institutiile care doresc sa investeasca in calitatea personalului pot depune propunerile de proiecte in cadrul schemei de finantare nerambursabila pentru dezvoltarea resurselor umane.

Proiectele vor fi finantate prin intermediul Programului Phare pentru Coeziune Economica si Sociala si sunt axate pe doua componente, respectiv calificarea fortei de munca si masuri pentru ocuparea fortei de munca. Astfel, pot fi depuse proiecte care au ca obiectiv calificarea si recalificarea fortei de munca cu scopul dezvoltarii resurselor umane.

Principalele aspecte urmarite sunt dobandirea de cunostinte si competente in concordanta cu necesitatile identificate pe piata muncii, precum si imbunatatirea managementului resurselor umane. De asemenea, pot obtine finantari nerambursabile proiectele care demareaza masuri active pentru ocuparea fortei de munca. Au prioritate masurile care sunt destinate somerilor si cele care consolideaza parteneriatele locale si regionale infiintate pentru promovarea ocuparii fortei de munca.

Sursa: Ziua de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.