De la agricultura, la consultanta

Fostul secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Nicolae Flaviu Lazin, si-a deschis o firma de consultanta de afaceri si marketing la Satu-Mare. Compania se numeste Lazin si Asociatii si a fost autorizata recent de Tribunalul din Satu Mare.

Obiectul principal de activitate al firmei va fi consultanta fiscala, consultanta de afaceri si management. Firma ii are ca actionari pe Nicolae Flaviu Lazin si pe Ileana Daniela Silaghi. Lazin a absolvit Institutul Agronomic din Cluj-Napoca, Facultatea de Agricultura si Horticultura, fiind cercetator stiintific la Statiunea de Cercetari Pomicole Satu-Mare in perioada 1981-1983 si sef de ferma la Statiunea de Cercetari Pomicole Satu-Mare in intervalul 1983-1988.

De asemenea, fostul oficial de la Agricultura a mai ocupat postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu-Mare in perioada 1996-2000, dupa care, incepand cu anul 2005, a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, aflat sub conducerea lui Gheorghe Flutur. Cele mai multe dintre firmele romanesti de consultanta in management sunt reunite in organizatia AMCOR.

Aici sunt inregistrate 76 de firme de consultanta si training in management din piata romaneasca, fiind singura organizatie romaneasca membra a Federatiei Europene a Asociatiilor de Consultanta, FEACO Brussels si a International Council of Management Consultants Institutes, ICMCI.

Sursa: Standard.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.