Fonduri pentru reabilitarea retelelor de apa din trei judete

Guvernul a decis alocarea sumei totale de 14,025 milioane lei pentru finalizarea unor lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa din 18 localitati, in judetele Alba, Botosani si Hunedoara.

Judetul Alba va primi 5.609.000 lei pentru finantarea de lucrari la sistemul de alimentare cu apa din localitatile Abrud, Aiud, Alba Iulia, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna de Mures si Zlatna.
Judetului Botosani si se va aloca suma de 4,68 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa din orasele Darabani si Saveni, precum si din municipiul Dorohoi.

Pentru judetul Hunedoara au fost alocati 3,78 milioane de lei, care vor fi folositi pentru finalizarea lucrarilor la sistemul de alimentare cu apa din municipiile Brad si Orastie si din orasele Calan, Geoagiu, Hateg si Simeria.

De asemenea, Guvernul a alocat 18,22 milioane lei judetelor Maramures si Satu Mare, pentru finalizarea proiectului “Dezvoltarea ariei turistice Luna Ses – Borsa”, finantat prin Programul Phare 2002 – Infrastructura regionala. Proiectul a fost initiat, in parteneriat, de Consiliile Judetene Satu Mare si Maramures si Consiliile Locale ale oraselor Negresti-Oas si Borsa si vizeaza dezvoltarea durabila a celor doua zone turistice.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.