O sansa in plus pentru dezvoltarea zonei de granita din S tarii

In luna decembrie a acestui an, Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013 va fi aprobat de catre Comisia Europeana, iar Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, ca Autoritate de Management a acestui program, a inceput o serie de seminarii interactive pentru prezentarea pachetului aplicantului catre potentialii beneficiari.

Primul seminar a avut loc in data de 27 noiembrie 2007, la Calarasi si a avut printre participanti reprezentanti ai administratiei publice si ONG-urilor atat din Romania, cat si din Bulgaria.

Subiectele discutate au avut in vedere aspecte importante privind obtinerea de finantare pentru proiectele depuse de potentialii beneficiari. Astfel, au fost prezentate si explicate elemente importante privind eligibilitatea (activitati care pot fi finantate, beneficiari care se incadreaza in publicul tinta vizat de program, cheltuieli eligibile care pot fi finantate), completarea cererii de finantare, evaluarea proiectelor si criteriile de selectie.

Urmatorul seminar de acest tip, care va avea loc tot anul acesta, pe 29 noiembrie, se va desfasura la Calafat.

Sursa: , Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.